Не приймай рішень коли ти сердишся... Не давай обіцянок, коли ти щасливий!

Мабуть не чув такого прислів’я відомий француз (чи то вже росіянин) Жерар Депардьє. Невідомо, що керувало актором при прийнятті рішення про зміну громадянства. Варіантів безліч, починаючи від скупості до невдалого похмілля та, як наслідок, помутніння розуму. А можливо це частина серйозної геополітичної гри Росії, направленої на доведення до світової спільноти своїх демократичних цінностей. Дивно звучить фраза про «громадянина світу» від особи, яка зраджує власну Батьківщину.

В будь якому разі «своїм» в іншій країні він не стане, а французи можуть і не пробачити.

17 коментарів

Вадим Міський
Один мій знайомий видав вчора «на-гора» чудовий термін: «депардувати» (рус. — «депардировать») — мігрувати, змінивши громадянство, до країни з більш низьким рівнем економіки.
Олег Тудан
Надеюсь, топикстартер понимает, что написав сотнемиллионный пост о Депардье, он не пронзил своей оригинальностью тьму вселенной, а влился в толпу клоунов, которые, не приведя в порядок свой огород, судят о внешнем.

Никоим образом, причем, их не касающемся.
Юлія Червенюк
«Влился в толпу клоунов» — ну яке право Ви маєте так казати? Це вже не вперше я читаю ваші критичні коментарі, і не розумію в чому полягає причина такої злості до дописувачів? Тут кожен пише те, що вважає за потрібне!
Олег Тудан
Я имею право говорить что угодно, слава аллаху конституции. Даже топикстартер имеет право говорить что угодно. Но обсасывать чужие проблемы, имея ввиду «цокнуть» языком и скорчить ироническую мину — это не блоггерство. Это х**та. Фейсбук, твиттер и жж нафарширован искрометными шутками юмора по поводу Депардье — давайте усугубим, давайте уплотним.

Больше подколок, больше кровавых факелов! 
Максим Пансик
Пане Олег, Аллах пишеться з великої літери — правопис. Закреслювати — неповага і інші можливі проблеми. А в цілому висловлюйте свою думку. Пані Юлія саме про це говорила. Хоча сама собі засуперечила.
Юлія Червенюк
Ясна річ говоріть і пишіть, що бажаюте, але нащо це висловлювати у формі образ і якихось неприємних фраз?
Проте, на правду, тільки Вам вирішувати!
Святослав Вишинський
… А також модераторам ВКурсі.ком (в окремих випадках). Однак зверніть увагу: автор допису сам не виявляє жодної поваги до Жерара Депардьє: «Варіантів безліч, починаючи від скупості до невдалого похмілля та, як наслідок, помутніння розуму».
Вікторія Яшан
Це його рішення. І яким би невдалим воно не було ДЛЯ НАС, у нього на це були поважні причини. Мали би бути)))
Олег Герман
Абсолютне «угу»… Вікторія не перестає нас вражати глибиною думки і, прочитавши «неугодний» коментар, тут же поспішить замінусувати кілька публікацій «неугодного» блогера...=))
Михайло Шморгун
А шо? тепер ми можемо вести різновекторну дискусію з мінусами і різними думками.
Олег Герман
Не хочу знову вдаватися до абсолютного «угу», але доведеться… Я вже годину безрезультатно розмірковую над тим, як може чиєсь рішення (тим більше таке) бути невдалим ДЛЯ МЕНЕ (тим більше ДЛЯ НАС)…
На рахунок «мінусувань» я цілком серйозно, а то зажене Вас у негативні і будете знати)) При чому робить це дуже майстерно, мінусуючи мінімум по десять публікацій. Але варто віддати їй належне — вона ще дає «шанс виправитись» (панянка Яшан зрозуміє)...)
Михайло Шморгун
Останнім аргументом автора може буди прогіб ))) ( це дуже специфічна колкость, але автор посту зрозуміє...)
Надія Григоренко
Не вважаю зміну громадянства зрадою Батьківщини.
Олег Герман
абсолютне «угу»!=) Але це дуже дискутабельне питання, дивлячись, що для людини є важливішим: особистісний вибір чи обов«язок перед Батьківщиною…
Олег Герман
Очевидно, що у того, хто «мінуснув» коментар є ще якась думка, якою він хоче з нами люб«язно поділитися, але з якихось причин не може…
Святослав Вишинський
Толерантний коментар Сергея Доренко:

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте